Pakepinus „Garam masala“ prieskonių mišinį aliejuje, puikiai aromatizuoja patiekalus iš bulvių, idealiai tinka troškiniams, sriuboms. Sausu prieskonių mišiniu galima gardinti salotas, sumuštinius. Ypač tinka vegetariškiems patiekalams.
Sudedamosios dalys: kalendra, kardamonas, pankolis, gvazdikėliai, kuminas, juodieji pipirai, muskato riešutas.
Kilmės šalis: Lietuva
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Vartoti pagal skonį.
| Kilmės šalis | Lietuva |
|---|---|
| Grynasis svoris | 135 g, 270 g, 90 g |
Jurga G. (įsigijo produktą) –
Vienas labiausiai naudojamų mano prieskonių, neatskiriama daugybės patiekalų dalis. Nuostabaus kvapo ir skonio, geriausios kokybės, kurią radau Lietuvoje.
Garam masala (įsigijo produktą) –
Nepamainomas, beriu beveik į visus patiekalus
Kristina M. (įsigijo produktą) –
Nepamainomas virtuvėje. Labai aromatingi
Darius B. (įsigijo produktą) –
Simona (įsigijo produktą) –
Robertas (įsigijo produktą) –
Birutė M. (įsigijo produktą) –
Asta Žukauskienė (įsigijo produktą) –
Birutė Šveikauskienė (įsigijo produktą) –
Pasitvirtino100%
Aušra Markevičienė (įsigijo produktą) –