Sudedamosios dalys: anyžinė ožiažolė (ožiažolinis anyžius).
Kilmės šalis: Sirija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Pirkinių krepšelis tuščias
Grįžti į parduotuvęNemokamas siuntimas perkant bent už 35 Eur
€6,00
Dedama į pyragus, sausainius, keksus, kalėdinius kepinius, blynus, net vėdarus. Anyžine ožiažole skaninamos pieniškos ir vaisių sriubos, avižinių dribsnių košė, saldūs ryžių patiekalai, pudingai, kremai, tortai, punšas, arbata. Naudojama ir su daržovėmis, taip pat rauginant kopūstus, agurkus. Dera su imbieru, gvazdikėliais, muskato riešutu, vanile, juodaisiais pipirais.
Svoris | 70 g |
---|
Pavasario – gegužės ir vasaros pabaigos – rugpjūčio dvispalvis medus
Sudedamosios dalys: anyžinė ožiažolė (ožiažolinis anyžius).
Kilmės šalis: Sirija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Pakalnės namai, MB | Į. k. 305409897 | Pakalnės g. 12, Pakalnė, LT-99345 Šilutės raj.
+37065577353 | info@7ievosnamai.lt
Sukūrė: Ligitas.lt
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.