Sudedamosios dalys: peletrūnas.
Kilmės šalis: ES
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Pirkinių krepšelis tuščias
Grįžti į parduotuvęNemokamas siuntimas perkant bent už 35 Eur
€5,00 – €11,00
Peletrūnas dažnai naudojamas antriems patiekalams skaninti. Dedama į actą, garstyčias, prieskonių mišinius, majonezus, marinatus, sūrius, virtą žuvį, sriubas, barščius, žuvienes, jautieną, avieną mėsos ir varškės patiekalus, marinuotus agurkus, grybus ir pomidorus. Populiarūs patiekalai su peletrūnu: kepta paukštiena, aviena. Pagerina virtų kiaulių kojų, rūkytų gaminių skonį. Peletrūno skonis sustiprėja pašlaksčius patiekalą citrinos sultimis. Dera su svogūnu, česnaku, juodaisiais pipirais, petražole, laiškiniu česnaku, šalaviju, baziliku, čiobreliu, raudonėliu, agurkle, rozmarinu, mairūnu.
Sudedamosios dalys: peletrūnas.
Kilmės šalis: ES
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
UAB Prieskonių ambasada | Į. k. 303063891 | PVM m. k. LT100008372612 | Vokiečių g. 22, Vilnius
+37065577353 | info@7ievosnamai.lt
Sukūrė: Ligitas.lt
Aurėlija Rimeikytė –
Turime kavinukę.Dirbame tik vasarą.Gaminame cepelinus su mėsyte ir su varškyte.Peletrūną dedu į varškyte .Tada gaminu cepelinus su varškyte.Klientai labai mėgsta.
Sigutė –
Alina Ivanoviene –
Raminta –
Danutė R. –
Vida B. –
Mėgstu natūralumą 🙂
Anders B. –
Vilnius, Lithuania
Eglė J. –
Kauno Apskritis, Lithuania
Voldemaras B. –
Vilnius, Lithuania