Peletrūnas dažnai naudojamas antriems patiekalams skaninti. Dedama į actą, garstyčias, prieskonių mišinius, majonezus, marinatus, sūrius, virtą žuvį, sriubas, barščius, žuvienes, jautieną, avieną mėsos ir varškės patiekalus, marinuotus agurkus, grybus ir pomidorus. Populiarūs patiekalai su peletrūnu: kepta paukštiena, aviena. Pagerina virtų kiaulių kojų, rūkytų gaminių skonį. Peletrūno skonis sustiprėja pašlaksčius patiekalą citrinos sultimis. Dera su svogūnu, česnaku, juodaisiais pipirais, petražole, laiškiniu česnaku, šalaviju, baziliku, čiobreliu, raudonėliu, agurkle, rozmarinu, mairūnu.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Vartoti pagal skonį.
| Kilmės šalis | ES |
|---|---|
| Grynasis svoris | 30 g, 45 g, 90 g |
Aurėlija Rimeikytė (įsigijo produktą) –
Turime kavinukę.Dirbame tik vasarą.Gaminame cepelinus su mėsyte ir su varškyte.Peletrūną dedu į varškyte .Tada gaminu cepelinus su varškyte.Klientai labai mėgsta.