Sudedamosios dalys: petražolė.
Kilmės šalis: ES
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Pirkinių krepšelis tuščias
Grįžti į parduotuvęNemokamas siuntimas perkant bent už 35 Eur
€3,00 – €7,00
Petražolė – virtuvėje naudojama šviežia ar sudžiovinta. Skonis pikantiškas, kai kam saldus, malonaus kvapo, su citrusinių vaisių poskoniu. Petražolės vartojamos gaminant tokius patiekalus kaip – mėsa, žuvis, salotos, sriuba, padažai ar bulvės. Petražolių stiebelių aromatas yra intensyvesnis negu lapų, jais labiau tinka gardinti troškinius, sultinius bei marinatus. Dera su laiškiniu česnaku, svogūnu, čiobreliu, kitomis švelniomis žolelėmis.
Sudedamosios dalys: petražolė.
Kilmės šalis: ES
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
5 žvaigždutės | 100 | 100% |
4 žvaigždutės | 0% | |
3 žvaigždutės | 0% | |
2 žvaigždutės | 0% | |
1 žvaigždutė | 0% |
Pakalnės namai, MB | Į. k. 305409897 | Pakalnės g. 12, Pakalnė, LT-99345 Šilutės raj.
+37065577353 | info@7ievosnamai.lt
Sukūrė: Ligitas.lt
Tomas Grudė –