Sudedamosios dalys: baltieji pipirai.
Kilmės šalis: Vietnamas
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Pirkinių krepšelis tuščias
Grįžti į parduotuvęNemokamas siuntimas perkant bent už 35 Eur
€6,00 – €13,00
Baltieji pipirai puikiai dera su vištiena ar kita mėsa, virta žuvimi, lengvais padažais. Tinka sriuboms, jūrų gėrybėms, tačiau dėl savo aštrumo turėtų būti vartojami saikingai. Nors baltieji pipirai turi mažiau aromato, nei juodieji, tačiau jų aštrumas išlieka ilgiau, pasižymi vaisišku poskoniu.
Juodieji, baltieji ir žalieji pipirai – tai to paties augalo uogos. Pipirų pavadinimas priklauso nuo jų spalvos, nuo to, kiek jie prinokę, kaip apdoroti. Nuo beveik prinokusių pipiro uogų nuėmus luobelę, lieka baltai kreminės spalvos branduolys. Branduolys išdžiovinamas ir tampa baltuoju pipiru, pasižyminčiu itin aštriu ir sodriu aromatu. Sklando mitas, kad baltieji pipirai yra švelnesni už juodus – tačiau tai netiesa. Juodąjį pipirą dengianti luobelė sušvelnina skonį, o baltasis pipiras šios luobelės jau neturi.
Sudedamosios dalys: baltieji pipirai.
Kilmės šalis: Vietnamas
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
UAB Prieskonių ambasada | Į. k. 303063891 | PVM m. k. LT100008372612 | Vokiečių g. 22, Vilnius
+37065577353 | info@7ievosnamai.lt
Sukūrė: Ligitas.lt
Jolita B. –
Netikėtas atradimas. Labai skaniai pasigardina troškiniai. Reikia labai ne daug. Aštroki
Saulius Janulevičius –
Vale Leimoniene –
Jolanta M. –
Vilnius, Lithuania