Sudedamosios dalys: kadagio uogos.
Kilmės šalis: Serbija/Makedonija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Pirkinių krepšelis tuščias
Grįžti į parduotuvęNemokamas siuntimas perkant bent už 35 Eur
€4,00 – €9,00
Kadagio uogos naudojamos padažams, laukinei paukštienai, naminei mėsai, ypač riebiai kiaulienai ir avienai. Jomis skaninami rauginami kopūstai, puikų skonį kadagys suteikia burokėlių, raudonųjų kopūstų, ankštinių daržovių patiekalams. Kadagio uogos nepamainomos konditerijoje, džino, kadaginės degtinės gamyboje, gaminant sirupus.
Sudedamosios dalys: kadagio uogos.
Kilmės šalis: Serbija/Makedonija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
5 žvaigždutės | 100 | 100% |
4 žvaigždutės | 0% | |
3 žvaigždutės | 0% | |
2 žvaigždutės | 0% | |
1 žvaigždutė | 0% |
Pakalnės namai, MB | Į. k. 305409897 | Pakalnės g. 12, Pakalnė, LT-99345 Šilutės raj.
+37065577353 | info@7ievosnamai.lt
Sukūrė: Ligitas.lt
Birute T. –
Super –
Puikios, atitiko visus lūkesčius. Seniai ieškojau. Patinka su mėsa ir kepta, ir rūkyta. Rekomenduoju visiems mylintiems mėsą. Tik nepersistengti reikia – “daugiau – ne visada geriau”.