Sudedamosios dalys: kadagio uogos.
Kilmės šalis: Serbija/Makedonija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
€4,00 – €9,00
Kadagio uogos naudojamos padažams, laukinei paukštienai, naminei mėsai, ypač riebiai kiaulienai ir avienai. Jomis skaninami rauginami kopūstai, puikų skonį kadagys suteikia burokėlių, raudonųjų kopūstų, ankštinių daržovių patiekalams. Kadagio uogos nepamainomos konditerijoje, džino, kadaginės degtinės gamyboje, gaminant sirupus.
Jerevanas – armėniškas prieskonių mišinys
Jalapeno (chalapos) paprika, malta
Sudedamosios dalys: kadagio uogos.
Kilmės šalis: Serbija/Makedonija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
€4,00
€6,00 – €13,00
Pakalnės namai, MB | Į. k. 305409897 | Pakalnės g. 12, Pakalnė, LT-99345 Šilutės raj.
+37065577353 | info@7ievosnamai.lt
Sukūrė: Ligitas.lt
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.