Sudedamosios dalys: kadagio uogos.
Kilmės šalis: Serbija/Makedonija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Pirkinių krepšelis tuščias
Grįžti į parduotuvęNemokamas siuntimas perkant bent už 35 Eur
€4,00 – €12,00
Kadagio uogos naudojamos padažams, laukinei paukštienai, naminei mėsai, ypač riebiai kiaulienai ir avienai. Jomis skaninami rauginami kopūstai, puikų skonį kadagys suteikia burokėlių, raudonųjų kopūstų, ankštinių daržovių patiekalams. Kadagio uogos nepamainomos konditerijoje, džino, kadaginės degtinės gamyboje, gaminant sirupus.
Sudedamosios dalys: kadagio uogos.
Kilmės šalis: Serbija/Makedonija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
MB HOW | Į. k. 305261893 | Tilžės g. 1-2, Šilutė
+37065577353 | info@7ievosnamai.lt
Sukūrė: kraftinis.lt
Vilma Juškauskienė –
Jolanta Jasiūnienė –
Danutė Ramanauskienė –
Dar neragavau bet vistiek ačiū
Birute T. –
Vilnius, Lithuania
Super –
Puikios, atitiko visus lūkesčius. Seniai ieškojau. Patinka su mėsa ir kepta, ir rūkyta. Rekomenduoju visiems mylintiems mėsą. Tik nepersistengti reikia – “daugiau – ne visada geriau”.