Rinkinį sudaro:
– Advento vyno prieskoniai
Rekomenduojame ruošti su pusiau saldžiu ar sausu raudonu, baltu vynu. Galima naudoti ir nealkoholinį vyną ar stipriuosius gėrimus.
Sudedamosios dalys: cinamonas, apelsino žievelės, gvazdikėliai, žvaigždinis anyžius.
– Karšto gėrimo prieskoniai
Rekomenduojame ruošti su įvairiais gaiviaisiais gėrimais, limonadais, gira, kokteiliais, nealkoholiniu vynu ar alumi.
Sudedamosios dalys: erškėtuogių uogos, kvapusis pipiras, cinamonas, saldymedis.
– Karšto vyno prieskoniai
Rekomenduojame ruošti su sausu ar pusiau sausu baltu, raudonu vynu. Galima naudoti ir nealkoholinį vyną, stipriuosius gėrimus.
Sudedamosios dalys: kardamonas, cinamonas, kadagio uogos, žvaigždinis anyžius.
– Naminio vyno prieskoniai
Rekomenduojame ruošti su pusiau saldžiu ar pusiau sausu raudonu ar vaisių, uogų vynu. Galima naudoti ir nealkoholinį vyną.
Sudedamosios dalys: kardamonas, cinamonas, gvazdikėliai, ajero saknis, muskato žiedai.
– Rožinio vyno prieskoniai
Rekomenduojame ruošti su sausu ar pusiau sausu rožiniu, baltu vynu. Galima naudoti ir nealkoholinį vyną.
Sudedamosios dalys: apelsino medžio žiedai, imbiero šaknies gabaliukai, rožių žiedlapiai, citrinos žievelės.
– Putojančio vyno prieskoniai
Rekomenduojame ruošti su proseku, šampanu ar kitu putojančiu vynu., punšu. Galima naudoti ir nealkoholinį vyną.
Sudedamosios dalys: kinrožė, kardamonas, rausvieji pipirai, papajos gabaliukai, melisa.
Dėl konkretaus vyno prieskonių naudojimo – skaitykite instrukciją ant pakuotės. Tačiau daugelį galite ruošti taip: į įkaitintą puodą suberkite prieskonius pagal skonį, pakaitinkite 2-3 min., kol pasklis prieskonių kvapas. Į puodą supilkite pasirinktą gėrimą. Kaitinkite iki 55-65°C. Jeigu norite – galima šiek tiek paskaninti rudu cukrumi, medumi, citrina.
Kilmės šalis: Lietuva
Grynasis svoris: 84 g (6 vnt. x 14 g).
Aušra Bagdonienė –