Gaminama iš Pietų Afrikoje augančio krūmokšnio (lot. Cyclopia intermedia). Pirmą kartą literatūroje medaus krūmas minimas 1705 m. Medaus krūmo arbata geriama su pienu ir cukrumi, tačiau, norint pajausti jos malonų saldų skonį bei aromatą, rekomenduojame gerti gryną. Jos skonis sulyginamas su karšta abrikosų uogiene, gėlėmis, medaus ir džiovintų vaisių mišiniu. Arbata labai skani ir šalta bei puikiai dera su vaisių sultimis. Arbatą gali gerti ir vaikai.
Vartoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
| Grynasis svoris | 180 g, 90 g |
|---|---|
| Kilmės šalis | PAR |
Jelena (įsigijo produktą) –
Labai skani arbata, ypač pagardinus imbieru. Bet galima gerti ir su pienu. O naudingų savybių kiek daug. Tikrai rekomenduoju.
Jelena C. (įsigijo produktą) –
Skanu, gardų ir su pienu ir su citriną.
Anonimas (įsigijo produktą) –
labai gardi kvapni arbata
Ieva M. (įsigijo produktą) –
Paulius (įsigijo produktą) –
Danutė J. (įsigijo produktą) –
Labai skanu ir vertinga
Aušra B. (įsigijo produktą) –
Danutė Ruželienė (įsigijo produktą) –
Malonumas žiūrėti į spalvą, uosti kvapą ir ragauti skonį. Puiki arbata!!!
Jūratė Narijauskienė (įsigijo produktą) –