Šis Indonezijos cinamonas – šviežiai sumaltas Lietuvoje. Parvežame aukščiausios kokybės, ryškias, kietas, stipriai susuktas Indonezijos cinamono lazdeles.
Lazdeles laužome, smulkiname ir malame tris kartus, kas kart vis smulkiau ir smulkiau. Garantuojame, kad jus pasieks kvapnus, aromatingas, ypač ryškų skonį turintis cinamonas kuris 100% tik iš cinamono maltų lazdelių, be priedų.
Indonezijos cinamonas – išsiskiria savo čaižiu saldumu, stipriai sutraukiančiu, intensyviai aštriu skoniu.
Kietas ir sunkus, tankus, ryškiai oranžiniai rusvos spalvos.
Indonezijos cinamono rūšis yra saldžiausia iš visų cinamono rūšių. Šis cinamonas užaugintas Indonezijoje.
Lietuvoje cinamonas dažniausiai naudojamas saldiems kepiniams (tortams, pyragams, bandelėms), rekomenduojame skaninti ryžių, kitų kruopų, ankštinių, daržovių, vištienos patiekalus, užkandžius, padažus. Kad kava būtų kvapnesnė ir skanesnė – įdėkite į puodelį šiek tiek malto cinamono arba cinamono lazdelę.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Vartoti pagal skonį.
| Kilmės šalis | Indonezija |
|---|---|
| Grynasis svoris | 135 g, 270 g, 90 g |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.