Sudedamosios dalys: fermentuotas siauralapis gaurometis (lot. Epilobium angustifolium),
Kilmės šalis: Estija
Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį arbatos užpilkite 200 ml karšto vandens (85°C) ir palaukite 3-5 minutes.
Kad atsiskleistų geriausios arbatos savybės, gerkite 30 min. prieš valgį 1-3 kartus per dieną. Prieš arbatą išgerti stiklinę vandens.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Jeigu nesate tikri dėl arbatos vartojimo naudojant vaistus – būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.
Asta T. –
Rima P. –
Asta –
Birutė Vainilavičė –
Laura M. –
Super
Inesa Krasauskienė –
Rasa Butkienė –
Salvijus Indriunas –
Laba diena, buvo smalsu paragauti jos. Puiki fermentuota siauralapio gauromečio arbata. Neturi kofeino bei taurino, būdingo įprastoms arbatoms. Skonis ir aromatas nenusileidžia pastarosioms. 12 E už 60 g. per brangu, juolab, kad augalas auga Lietuvoje ir galima patiems pasigaminti ne ką prastesnės kokybės arbatos tiek žalios (kaip vaistinės), tiek fermentuotos kasdieniniam vartojimui.
Viktorija –
Vilnius, Lithuania
Dalia B. –
Vilnius, Lithuania