Sudedamosios dalys: raudonoji rooibos arbata, burgundiškų rožių žiedlapiai, rausvieji pipirai, apelsinų žievelės, alyvmedžių lapeliai, muskato žiedai, rodiolos šaknis.
Kilmės šalis: Lietuva
Paruošimas: 1⁄2 arbatinio šaukštelio arbatos užpilkite 200 ml karšto vandens (85°C) ir palaukite 3-5 minutes.
Kad atsiskleistų geriausios arbatos savybės, gerkite 30 min. prieš valgį 1-3 kartus per dieną. Prieš arbatą išgerti stiklinę vandens.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Jeigu nesate tikri dėl arbatos vartojimo naudojant vaistus – būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.
Rolandas Skorupskas –
Elinga Judickienė –
Jolanta –
Lithuania
Skalsiai kvepianti, ir šildančio skonio arbatėlė, tinkanti prie romantinio filmo.