Sudedamosios dalys: mėlynos rugiagėlės, mėtos, šermukšnių uogos, mėlynių lapai, ajerų šaknų gabaliukai.
Kilmės šalis: Lietuva
Paruošimas: 1⁄2 arbatinio šaukštelio arbatos užpilkite 200 ml karšto vandens (85°C) ir palaukite 3-5 minutes.
Kad atsiskleistų geriausios arbatos savybės, gerkite 30 min. prieš valgį 1-3 kartus per dieną. Prieš arbatą išgerti stiklinę vandens.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Jeigu nesate tikri dėl arbatos vartojimo naudojant vaistus – būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.
Ingrida Voložaninienė –
Rasa –
Rasuolė –
Vilnius, Lithuania
Namų arbata – favoritė. Mėlyna lyg jūra rugiagėlių žiedelių nuspalvinta, lengva ir skoninga.
Asta –
Labai gaivi, skani arbata ❤️👌
Asta –
Labai skani gaivi arbata