Uzbekiškas prieskonių mišinys „Zirvakas“ malonaus aromato, neaštraus skonio. Šiuo prieskonių mišiniu tiks gardinti zirvaką (mėsos ir prieskonių troškinys), skirtą plovo gaminimui. Zirvakas gaminamas atskirai, po to tik suberiami ryžiai ar kitos kruopos ir dar troškinama apie 30 min.
Sudedamosios dalys: aitrioji paprika, kuminas, juodasis pipiras, ciberžolė, bazilikas, kalendros lapeliai, česnakas.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Vartoti pagal skonį.
| Kilmės šalis | Lietuva |
|---|---|
| Grynasis svoris | 120 g, 240 g, 80 g |
Tomas Grudė (įsigijo produktą) –
Inga Laukutienė (įsigijo produktą) –
Nuostabus prieskonis avienos plovui kazane
Eglė R. (įsigijo produktą) –
Anonimas (įsigijo produktą) –
Dmitrij (įsigijo produktą) –
Asta Žukauskienė (įsigijo produktą) –
Jurga G. (įsigijo produktą) –
Dangutė Pečkienė (įsigijo produktą) –
Valdemaras K. (įsigijo produktą) –
Ineta BI (įsigijo produktą) –