Šis prieskonių mišinys, kaip ir laukiniai paukščiai, kvepia mišku, pievomis ir vėju… Senoji lietuviška virtuvė garsėjo gausybe patiekalų iš laukinės paukštienos. Tykoti geriausia ten, kur paukščiai žemiausiai skrenda… Galima troškinti, kepti, virti – ką nori daryti, jei Jūsų virtuvėje karaliauja šie prieskoniai. Gerai paruošta paukštiena „valgoma su visais kauliukais“. „
Sudedamosios dalys: šalavijas, raudonėlis, kadagio uogos, mairūnas, kardamonas, baltasis pipiras, gvazdikėliai.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Vartoti pagal skonį.
| Grynasis svoris | 120 g, 40 g, 60 g |
|---|---|
| Kilmės šalis | Lietuva |
Auksė (įsigijo produktą) –
Aiškiai juntamas, bet neįkyrus. Daug kur tinka. Labai mėgstam
Elena C. (įsigijo produktą) –
Jokių priekaištų
danute burcikiene (įsigijo produktą) –
Andrius (įsigijo produktą) –
Vilma Juškauskienė (įsigijo produktą) –
Egle P. (įsigijo produktą) –