Sudedamosios dalys: erškėtuogės, bazilikai, citrinžolės, mėtos, liepžiedžiai, levandos, kvapieji pipirai, šafranas.
Kilmės šalis: Lietuva
Paruošimas: 1⁄3 arbatinio šaukštelio arbatos užpilkite 200 ml karšto vandens (100°C) ir palaukite 2-4 minutes.
Kad atsiskleistų geriausios arbatos savybės, gerkite 30 min. prieš valgį 1-3 kartus per dieną. Prieš arbatą išgerti stiklinę vandens.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Jeigu nesate tikri dėl arbatos vartojimo naudojant vaistus – būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.
Povilas S. –
Ingrida Voložaninienė –
Labai skani arbata
Rolandas Skorupskas –
Katrina –
Pati geriausia!
Rita –
Geriam jau antrą pakuotę šios nuostabios arbatos-mano panelės naktys tapo ženkliai ramesnės:)
Vaiva –
Puiki kokybė, nuostabus skonis, jaukūs vakarai terasoj 🙂
Vida B. –
Padeda užmigti 🙂
Neringa –
Žydruolė –
Šitą arbatą Kalėdų proga padovanosiu kabineto kolegai, subtilių skonių mėgėjui.
Marija –
Svetlana T. –
Labai skani arbata.
Alvydė K. –
Rasuolė –
Komplimentų iš visų namiškių sulaukusi arbata. Vaikai net uogas iš arbatos suvalgydavo. 🙂
Rūta D. –
Labai patiko ši arbata, mėtos ir šafranas puikus derinys. Supratau viena, kad į gero skonio arbatas, verta investuoti.