Ožragių sėklų skonis kartus, aromatas saldokas, savitas ir nepakartojamas, primenantis šieno ir karamelės kvapą. Sumaltos ir pakepintos aliejuje ožragės sėklos skleidžia grybų aromatą. Paskrudinta ožrage skaninamos sriubos, padažai, troškiniai, daržovių, makaronų patiekalai. Patiekalams suteikia deginto cukraus, riešutų ir šiek tiek česnako skonį. Nepakeičiama gaminant daugelį daržovių patiekalų bei užkandžių. Ožragė puikiai dera su ciberžole, imbieru, kuminu, pankoliu, juodgrūde.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Vartoti pagal skonį.
| Kilmės šalis | Indija |
|---|---|
| Grynasis svoris | 130 g, 180 g, 390 g |
Jurgita G. (įsigijo produktą) –
Paulius (įsigijo produktą) –
Aušra M. (įsigijo produktą) –
Edmundas (įsigijo produktą) –
Irena Zimblienė (įsigijo produktą) –
Sigita Gasiūnienė (įsigijo produktą) –
Alina Ivanoviene (įsigijo produktą) –
Vaidas Z. (įsigijo produktą) –
ERNESTA Remeikiene (įsigijo produktą) –