Kumino skonis ir aromatas išreiškiamas stipriausiai, kai prieš naudojant yra paskrudinamas sausoje keptuvėje arba karštuose riebaluose kol sėklos patamsėja. Kuminas naudojamas daržovių patiekaluose ir troškiniuose, jogurtu gardintose salotose, padažuose, ankštinių sriubose ir troškiniuose, gardinami ryžiai, įvairūs kepiniai bei užkandžiai. Kuminas nepamainomas prieskonis, ypač gaminant sūrį ar patiekalus su sūriu. Užplikinus sėklas gaminamas karštas ir šaltas gėrimas.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Vartoti pagal skonį.
| Kilmės šalis | Indija |
|---|---|
| Grynasis svoris | 120 g, 240 g, 80 g |
Daiva B. (įsigijo produktą) –
Rita (įsigijo produktą) –
Geras kainos ir kokybės santykis.
Dmitrij (įsigijo produktą) –
Indira D. (įsigijo produktą) –
Šį ypatingą prieskonį naudoju žuvies ir mėsos patiekalams.Paskaninu padažus.
Mindaugas Dinda (įsigijo produktą) –
Regina (įsigijo produktą) –
Geras ir kvapnus.
Austėja Čaplikaitė (įsigijo produktą) –
Alina Ivanoviene (įsigijo produktą) –
Inesa Krasauskienė (įsigijo produktą) –