Sudedamosios dalys: kanapių sėklos.
Kilmės šalis: Lietuva.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Pirkinių krepšelis tuščias
Grįžti į parduotuvęNemokamas siuntimas perkant bent už 35 Eur
€7,00
Kanapių sėklomis lietuviai paskanindavo košes, blynus, bulves, silkes, sviestą, druską, vietoj riešutų kepiniuose. Daiginant iš jų gaunamas pienas. Kanapių sėklų galima dėti į sveikuolių kokteilius, salotas, košes, sviestą, silkę, vietoj riešutų į kepinius, iš jų galima gaminti pieną, sumalti į miltus. Kanapių sėklos yra laikomos puikiu supermaistu, jas ypač vertina vegetarai, veganai ir žaliavalgiai.
svoris | 240 g |
---|
Sudedamosios dalys: kanapių sėklos.
Kilmės šalis: Lietuva.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
MB HOW | Į. k. 305261893 | Tilžės g. 1-2, Šilutė
+37065577353 | info@7ievosnamai.lt
Sukūrė: kraftinis.lt
K Z. –
Eglė Bartuševičienė –