Sudedamosios dalys: agaras (water caltrop)
Kilmės šalis: Italija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Pirkinių krepšelis tuščias
Grįžti į parduotuvęNemokamas siuntimas perkant bent už 35 Eur
€13,00
Agaras dar kitaip yra vadinamas plūduriuojančiu vandens riešutu. Šis agaras yra pagamintas iš augalo angliškai vadinamo water caltrop, o lotyniškai – Trapa. Nemaišyti su agar-agar, kuris yra gaminamas iš dumblių (polisacharidų agarozės ir agaropektino mišinys).
Pateikiame keletą faktų, kuo agaras pranašesnis už įprastą želatiną:
– Agaras tinka vegetarams, vegetariškoms dietoms, kadangi jo šaltinis – augalai, o želatinos – gyvūnai.
– Agaras neturi skonio, kvapo ir spalvos.
– Agaras sutvirtėja standžiau už želatiną.
– Agaras išlieka tvirtas net ir pakilus temperatūrai.
-Agaras yra naudojamas vietoj įprastos želatinos. 1 arbatinis šaukštelis agaro prilygsta 1 valgomajam šaukštui želatinos.
– Agaras suteikia pilnumo pojūtį, taigi puikiai tinka dietoms.
Sudedamosios dalys: agaras (water caltrop)
Kilmės šalis: Italija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
5 žvaigždutės | 80 | 80% |
4 žvaigždutės | 20 | 20% |
3 žvaigždutės | 0% | |
2 žvaigždutės | 0% | |
1 žvaigždutė | 0% |
Pakalnės namai, MB | Į. k. 305409897 | Pakalnės g. 12, Pakalnė, LT-99345 Šilutės raj.
+37065577353 | info@7ievosnamai.lt
Sukūrė: Ligitas.lt
Anonimas –
Ligita Drachnerienė –
Marytė B. –
ROBERTAS –
Labai patiko
Rita –
Geras kainos ir kokybės santykis.