Kalendros sėklų aromatas ypatingai malonus – gėlių ir citrininis, ir šiame derinyje yra unikalus ir nepakeičiamas prieskonis virtuvėje. Prieskonis ypatingai naudingas ir malonus kaip priedas tiek maltu, tiek sėklų pavidalu. Kalendros sėklos praturtina maistą vitaminais, naudojama gaminant tokius patiekalus kaip: duoną, paukštieną, žuvį, kopūstus, daržoves ar net gruziniškus patiekalus, aromatinama kava, actas. Kalendra – saugus augalas, į patiekalą kalendros dedama ne žiupsneliais, o šaukštais, o per dieną galima išgerti net 3 stiklines kalendros arbatos. Su kalendra derantys prieskoniai: kvapieji ir juodieji pipirai, anyžinė ožiažolė, cinamonas, muskato riešutas, gvazdikėliai, bazilikas, pankolis, česnakas, svogūnas.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Vartoti pagal skonį.
| Kilmės šalis | Ukraina |
|---|---|
| Grynasis svoris | 150 g, 50 g, 75 g |
Ričardas Š. (įsigijo produktą) –
Birutė Šveikauskienė (įsigijo produktą) –
????
Dalia (įsigijo produktą) –
Nuostabus prieskoniai. Ačiū.
Austėja Čaplikaitė (įsigijo produktą) –
Eglė Bartuševičienė (įsigijo produktą) –
Inesa Krasauskienė (įsigijo produktą) –
K Z. (įsigijo produktą) –