Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.Gerai
+37065577353
info@7in.lt
VISIEMS perkantiems DOVANOJAME po dėžutę kanapių arbatos
Perkant bent už 35 Eur – pristatymas nemokamas
Perkantiems bent už 45 Eur – 17 Eur vertės „Pilies arbata“ nemokamai
  • Lietuvių

Lost password ?

  • Pagrindinis
  • El. parduotuvė
  • Prekybos vietos
  • Pristatymas
  • Apie mus
  • Kontaktai
0 Pirkinių krepšelis 0
Shopping cart (0)
Iš viso: €0,00

Pirkti

Nemokamas siuntimas perkant bent už 35 Eur

VISIEMS perkantiems DOVANOJAME po dėžutę kanapių arbatos
Perkant bent už 35 Eur – pristatymas nemokamas
Perkantiems bent už 45 Eur – 17 Eur vertės „Pilies arbata“ nemokamai
  • Lietuvių
0 Pirkinių krepšelis 0
0 Shopping Cart
Shopping cart (0)
Iš viso: €0,00

Pirkti

Nemokamas siuntimas perkant bent už 35 Eur

Pradžia Prieskoniai

Gryni prieskoniai

Filtrai
Grid
List
Rodyti

Product Categories

Filter by price

Kaina: —

Ceilono cinamonas

€11,00 – €23,00
Clear
€11,00 – €23,00 Pasirinkti svorį
MALTA LIETUVOJE Šis Ceilono cinamonas – šviežiai maltas Lietuvoje. Mes parsivežame aukščiausios kokybės Ceilono cinamono lazdeles, kurias traiškome, smulkiname ir malame Lietuvoje, Šilutėje. Taip galime garantuoti, kad jus pasieks kvapnus, aromatingas, ypač ryškų skonį turintis cinamonas be jokių priemaišų. Ceilono cinamonas – viena vertingiausių cinamono rūšių. Šis cinamonas užaugintas Šri Lankoje (iki 1972 m. ši sala buvo vadinama Ceilonu). Nors Lietuvoje cinamonas dažniausiai naudojamas saldiems kepiniams (tortams, pyragams, bandelėms), tačiau jis puikiai tinka į ryžių, kitų kruopų, ankštinių, daržovių, vištienos patiekalus, užkandžius, padažus. Kad kava būtų kvapnesnė ir skanesnė – įdėkite į puodelį šiek tiek cinamono.
Pasirinkti svorį

Ciberžolė – malta Lietuvoje

€4,00 – €9,00
Clear
€4,00 – €9,00 Pasirinkti svorį
MALTA LIETUVOJE Ciberžolė puikiai tinka pagardinti plovui, kitiems patiekalams iš ryžių, makaronų, padažams. Naudokite gamindami daržoves, sriubas, užkandžius, žuvį, paukštieną. Ciberžolę taip pat galima naudoti konditerijos gaminiams, norint suteikti malonią, apetitą keliančią spalvą.
Pasirinkti svorį

Indonezijos cinamonas

€6,00 – €13,00
Clear
€6,00 – €13,00 Pasirinkti svorį
Šis Indonezijos cinamonas – šviežiai maltas Lietuvoje. Mes parsivežame aukščiausios kokybės Indonezijos cinamono lazdeles, kurias traiškome, smulkiname ir malame Lietuvoje, Šilutėje. Taip galime garantuoti, kad jus pasieks kvapnus, aromatingas, ypač ryškų skonį turintis cinamonas be jokių priemaišų. Indonezijos cinamonas – išsiskiria savo saldumu, kadangi jis saldžiausias iš visų cinamono rūšių. Šis cinamonas užaugintas Indonezijoje. Nors Lietuvoje cinamonas dažniausiai naudojamas saldiems kepiniams (tortams, pyragams, bandelėms), tačiau jis puikiai tinka į ryžių, kitų kruopų, ankštinių, daržovių, vištienos patiekalus, užkandžius, padažus. Kad kava būtų kvapnesnė ir skanesnė – įdėkite į puodelį šiek tiek cinamono.
Pasirinkti svorį

Liko 2

Paprikų rinkinys

€10,00
Rinkinyje rasite 8 skirtingas maltas ir smulkintas paprikas. Išbandykite ir atraskite savo mėgstamus skonius. Rinkinį sudaro : – Aitrioji paprika, malta, 10 g, Ispanija – Aitrioji rūkyta paprika, malta 10 g, Ispanija – Aitrioji rūkyta paprika, smulkinta, 10 g, Ispanija – Jalapeno paprika, smulkinta, 10 g, Kinija – Kajeno paprika, malta, 10 g, Ispanija – Saldžioji paprika, malta, 10 g, Ispanija – Saldžioji rūkyta paprika, malta 10 g, Ispanija – Saldžioji rūkyta paprika, smulkinta, 10 g, Ispanija
Į krepšelį

Žolelių rinkinys

€8,00
Rinkinyje rasite 8 skirtingas žoleles jūsų patiekalams. Išbandykite ir atraskite savo mėgstamus skonius. Rinkinį sudaro : – Bazilikas, 5 g, Egiptas – Čiobrelis, 5 g, ES – Dašis, 5 g, ES – Krapų viršūnėlės, 5 g, Indija – Mairūnas, 5 g, Egiptas – Peletrūnas, 5 g, ES – Petražolių lapeliai, 5 g, ES – Raudonėlis, 5 g, ES
Į krepšelį

Karšto vyno prieskonių rinkinys

€11,00
Karšto vyno prieskoniai žiemos vakarams. Įpilkite vyno į kaitinimui skirtą puodą, įdėkite kelias kardamono ankštis, cinamono lazdelę, šiek tiek kadagio uogų ir vieną žvaigždinį anyžių. Ant mažos ugnies pakaitinkite iki 60˚C ir išjunkite ugnį. Įsipilkite į puodelius ir mėgaukitės Rinkinį sudaro: – Kardamonas, 20 g, Gvatemala – Ceilono cinamono lazdelės, 20 g, Madagaskaras – Kadagio uogos, 35 g, Serbija – Žvaigždinis anyžius, 15 g, Vietnamas
Į krepšelį

Peletrūnas

€3,00 – €7,00
Clear
€3,00 – €7,00 Pasirinkti svorį
Peletrūnas dažnai naudojamas antriems patiekalams skaninti. Dedama į actą, garstyčias, prieskonių mišinius, majonezus, marinatus, sūrius, virtą žuvį, sriubas, barščius, žuvienes, jautieną, avieną mėsos ir varškės patiekalus, marinuotus agurkus, grybus ir pomidorus. Populiarūs patiekalai su peletrūnu: kepta paukštiena, aviena. Pagerina virtų kiaulių kojų, rūkytų gaminių skonį. Peletrūno skonis sustiprėja pašlaksčius patiekalą citrinos sultimis. Dera su svogūnu, česnaku, juodaisiais pipirais, petražole, laiškiniu česnaku,  šalaviju, baziliku, čiobreliu, raudonėliu, agurkle, rozmarinu, mairūnu.
Pasirinkti svorį

Čiobrelis

€3,00 – €7,00
Clear
€3,00 – €7,00 Pasirinkti svorį
Čiobrelis dedamas į įvairias sriubas, grybų, daržovių, mėsos, paukštienos patiekalus. Malonų skonį ir aromatą suteikia žuviai. Taip pat čiobrelį galima naudoti kaip arbatą.
Pasirinkti svorį

Kuminas

€3,00 – €7,00
Clear
€3,00 – €7,00 Pasirinkti svorį
Kumino skonis ir aromatas išreiškiamas stipriausiai, kai prieš naudojant yra paskrudinamas sausoje keptuvėje arba karštuose riebaluose kol sėklos patamsėja. Kuminas naudojamas daržovių patiekaluose ir troškiniuose, jogurtu gardintose salotose, padažuose, ankštinių sriubose ir troškiniuose, gardinami ryžiai, įvairūs kepiniai bei užkandžiai. Kuminas nepamainomas prieskonis, ypač gaminant sūrį ar patiekalus su sūriu. Užplikinus sėklas gaminamas karštas ir šaltas gėrimas.
Pasirinkti svorį

Gelsvė

€3,00
Gelsvė pagardina mėsos sultinį, padažus, marinatus. Tinka ruošiant avieną, jautieną, vištieną, žuvį, gaminant įvairias sriubas, daržovių, ryžių patiekalus. Šiuo prieskoniu skaninamos bulvių košės, pupelės. Dera naudoti kartu su petražole, laiškiniu česnaku, rozmarinu, juodaisiais pipirais. Į gaminamą patiekalą dedama likus 5-10 minučių iki gaminamo pabaigos. Gelsve taip pat aromatizuojamos karčiosios trauktinės ir likeriai.
Į krepšelį

Saldžioji rūkyta paprika, malta

€6,00 – €13,00
Clear
€6,00 – €13,00 Pasirinkti svorį
Pikantiškas dūmų kvapas, senų tradicijų gurmanų modernizmas. Aukščiausios klasės restoranas jūsų privačioje virtuvėje. Jūsų skonių kūrybos šedevras su mėsos, žuvies, daržovių patiekalais, įvairių troškinių, apkepų, padažų pagrindinis sėkmės ingredientas.
Pasirinkti svorį

Saldžioji rūkyta paprika, smulkinta

€6,00 – €13,00
Clear
€6,00 – €13,00 Pasirinkti svorį
Pikantiškas dūmų kvapas, senų tradicijų gurmanų modernizmas. Aukščiausios klasės restoranas jūsų privačioje virtuvėje. Jūsų skonių kūrybos šedevras su mėsos, žuvies, daržovių patiekalais, įvairių troškinių, apkepų, padažų pagrindinis sėkmės ingredientas.
Pasirinkti svorį

Juodieji pipirai

€4,00
Juodųjų pipirų galima dėti į bet kokį patiekalą. Pipirais dažniausiai negardinama tik pieniškos, vaisių sriubos bei saldumynai. Jis dera su visais prieskoniais, išskyrus aitriąją papriką. Kadaise šie pipirai buvo tokie brangūs, kad buvo vadinami „juoduoju auksu“ ir net naudoti vietoj pinigų.
Į krepšelį

Saldymedis

€5,00
Sudedamosios dalys: saldymedis. Kilmės šalis: Uzbekistanas. Naudoti pagal skonį. Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Į krepšelį

Maltas imbieras

€4,00 – €9,00
Clear
€4,00 – €9,00 Pasirinkti svorį
Imbiero dedama į visus patiekalus, juo skaninami gaivieji gerimai, jis naudojamas likerių, trauktinių gamyboje. Dažnai dedamas į kepinius, saldumynus, kinai skanina uogienę, cukatus. Puikiai tinka ir konservuojant, gaminant marmeladą, kompotus, cukruotus vaisius, pavyzdžiui, imbiero cukatas, kurios puikiai tinka, kai norisi kažko saldaus... Paukštienai, mėsai, pupelėms, bulvių ar ryžių patiekalams šis prieskonis suteiks suteiks pikantiškumo. Labai gardžiai kvepia žuvies patiekalai su imbieru. Maiste dera su gvazdikėliais, cinamonu, muskato riešutu, kvapiaisiais pipirais.
Pasirinkti svorį

Bazilikas

€3,00
Baziliku gardinkite mėsos patiekalus, ypač žvėrieną. Taip pat naudokite ruošdami žuvį, varškę, sriubas. Juo galima pagardinti marinatus, pomidorų padažus. Baziliką derinkite su čiobreliais, peletrūnais, petražolėmis, rozmarinais.
Į krepšelį

Ožragė

€4,00 – €9,00
Clear
€4,00 – €9,00 Pasirinkti svorį
Ožragių sėklų skonis kartus, aromatas saldokas, savitas ir nepakartojamas, primenantis šieno ir karamelės kvapą. Sumaltos ir pakepintos aliejuje ožragės sėklos skleidžia grybų aromatą. Paskrudinta ožrage skaninamos sriubos, padažai, troškiniai, daržovių, makaronų patiekalai. Patiekalams suteikia deginto cukraus, riešutų ir šiek tiek česnako skonį. Nepakeičiama gaminant daugelį daržovių patiekalų bei užkandžių. Ožragė puikiai dera su ciberžole, imbieru, kuminu, pankoliu, juodgrūde.
Pasirinkti svorį

Lauro lapai, smulkinti

€3,00
Lauro lapai – universalūs. Tinka praktiškai visiems patiekalams.  Vartojami mėsos, paukštienos bei žvėrienos patiekalams gardinti, taip pat dedami į padažus, sriubas ir marinatus.
Į krepšelį

Ceilono cinamono lazdelės

€5,00 – €9,00
Clear
€5,00 – €9,00 Pasirinkti svorį
Šios Ceilono cinamono lazdelės – kvapnios, aromatingos, aukščiausios kokybės. Ceilono cinamonas – viena vertingiausių cinamono rūšių. Šis cinamonas užaugintas Šri Lankoje (iki 1972 m. ši sala buvo vadinama Ceilonu). Nors Lietuvoje cinamonas dažniausiai naudojamas saldiems kepiniams (tortams, pyragams, bandelėms), tačiau jis puikiai tinka į ryžių, kitų kruopų, ankštinių, daržovių, vištienos patiekalus, užkandžius, padažus. Kad kava būtų kvapnesnė ir skanesnė – įdėkite į puodelį šiek tiek cinamono.
Pasirinkti svorį

Pipirmetė

€3,00
Pipirmėtė vartojama alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų gamyboje, konditerijoje aromatizuojant saldainius, sirupus, kramtomąją gumą, virtuvėje – padažams, amerikiečių virtuvėje – pomidorų sultims skaninti, daržovių salotoms. Tinka gardinti keptą avieną, vištienos kepsnius, troškintus kopūstus, morkas, žirnius, porą. Taip pat tinka skaninti kotletus, apkeptus iš daržovių, žuvies marinatus, sūrį. Žalių ar džiovintų pipirmėčių lapų galima dėti į varškės ar mėsos virtinius, paskaninti salotas, sriubas, ruošti arbatą. Dera su kadagio uogomis, visomis švelniomis žolelėmis.
Į krepšelį
  • 1
  • 2
  • 3

Kategorijos

  • Arbata
    • Ajurvedinė arbata
    • Žalioji/juodoji arbata
    • Žolelių arbata
  • Kava
  • Kita
  • Prieskoniai
    • Gryni prieskoniai
    • Prieskonių mišiniai
  • Rinkiniai
  • Uogienės ir pagardai

Kategorijos

  • Arbata
    • Ajurvedinė arbata
    • Žalioji/juodoji arbata
    • Žolelių arbata
  • Kava
  • Kita
  • Prieskoniai
    • Gryni prieskoniai
    • Prieskonių mišiniai
  • Rinkiniai
  • Uogienės ir pagardai

Susidraugaukime

7 Ievos namai

Aukščiausia kokybė

Pakalnės namai, MB | Į. k. 305409897 | Pakalnės g. 12, Pakalnė, LT-99345 Šilutės raj.

+37065577353 |  info@7ievosnamai.lt

Sukūrė: Ligitas.lt

  • Lietuvių