Sudedamosios dalys: aitrioji paprika, aitrioji rūkyta paprika, baltieji pipirai, bazilikas, ciberžolė, cinamonas, Chalapos paprika raudonoji ir žalioji, česnakas, čiobrelis, dašis, gelsvė, gvazdikėliai, imbieras, juodgrūdė, juodieji pipirai, juodosios garstyčios, jūros dumbliai, kadagio uogos, kalendros lapeliai, kardamonas, kmynas, krapų sėklos, krienai, kuminas, kvapnieji pipirai, lauro lapai, mairūnas, mėlynieji svogūnai, morkos, muskato riešutas, mėta, ožragė, pastarnoko šaknis, pankolis, peletrūnas, petražolių lapeliai, petražolių šaknis, pipirmetė, levanda, raudonėlis, rozmarinas, saldžioji paprika, saliero šaknis, svogūnas, svogūnų laiškai, šafranas, šalavijas
Kilmės šalis: Lietuva
Vartoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Brigita –
Danutė Ramanauskienė –
Likau patenkinta
Janina Samulioniene –
Daiva Klepienė –
POVILAS STRIMAITIS –
Reda –
Puikūs prieskoniai, atradau naujų skonių iš naujo !
Vanda –
Ačiū, kad esate.Malonu buvo bendrauti.Sėkmės Jums.😊
Halina G. –
Vilnius, Lithuania
Ramunė J. –
Vilnius, Lithuania
Neringa –
Lithuania
Zita –
Lithuania
Birute T. –
Vilnius, Lithuania
Jurga G. –
Harjumaa, Estonia
Ilona K. –
Klaipėda County, Lithuania
Patiko.
Rasa N. –
Vilnius, Lithuania
Agnė J. –
Vilnius, Lithuania