Sudedamosios dalys: aitrioji paprika, aitrioji rūkyta paprika, baltieji pipirai, bazilikas, ciberžolė, cinamonas, Chalapos paprika raudonoji ir žalioji, česnakas, čiobrelis, dašis, gelsvė, gvazdikėliai, imbieras, juodgrūdė, juodieji pipirai, juodosios garstyčios, jūros dumbliai, kadagio uogos, kalendros lapeliai, kardamonas, kmynas, krapų sėklos, krienai, kuminas, kvapnieji pipirai, lauro lapai, mairūnas, mėlynieji svogūnai, morkos, muskato riešutas, mėta, ožragė, pastarnoko šaknis, pankolis, peletrūnas, petražolių lapeliai, petražolių šaknis, pipirmetė, levanda, raudonėlis, rozmarinas, saldžioji paprika, saliero šaknis, svogūnas, svogūnų laiškai, šafranas, šalavijas
Kilmės šalis: Lietuva
Vartoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Greta Jacukovic –
Prieskoniai išsiliejo