Sudedamosios dalys: skaldytos kakavos pupelės.
Kilmės šalis: Vokietija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Pirkinių krepšelis tuščias
Grįžti į parduotuvęNemokamas siuntimas perkant bent už 35 Eur
€8,00
Sumalkite kakavos pupeles ir gaminkite karštą šokoladą, kakavą. Nemaltas, skaldytas pupeles dėkite į kepamus pyragus, keksiukus, blynus ar košes.
Karšto šokolado receptas dviems. Su kavamale sumalkite 2-3 arb.š. kakavos pupelių. Įpilkite į puodelį 80 ml 90°C vandens, sumaltą kakavą ir gerai
išmaišykite iki vientisos masės. Į užkaistą nedidelį puodą, pilkite 400 ml pieno. Kaitindami ant vidutinės liepsnos nuolat maišykite. Kai pienas pradės po truputį kilti – įpilkite turimą kakavos masę, kurią paruošėte anksčiau. Viską kaitinkite dar 1-2 min. nuolat maišydami. Pienui pradėjus putoti – nuimkite nuo ugnies bei išpilstykite kakavą į puodelius. Skanaus!
Svoris | 200 g |
---|
Sudedamosios dalys: skaldytos kakavos pupelės.
Kilmės šalis: Vokietija.
Naudoti pagal skonį.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
MB HOW | Į. k. 305261893 | Tilžės g. 1-2, Šilutė
+37065577353 | info@7ievosnamai.lt
Sukūrė: kraftinis.lt
Larisa Gubanova –
Patiko…