Šios Ceilono cinamono lazdelės – kvapnios, aromatingos, aukščiausios kokybės.
Ceilono cinamonas – viena vertingiausių cinamono rūšių. Šis cinamonas užaugintas Šri Lankoje (iki 1972 m. ši sala buvo vadinama Ceilonu).
Nors Lietuvoje cinamonas dažniausiai naudojamas saldiems kepiniams (tortams, pyragams, bandelėms), tačiau jis puikiai tinka į ryžių, kitų kruopų, ankštinių, daržovių, vištienos patiekalus, užkandžius, padažus. Kad kava būtų kvapnesnė ir skanesnė – įdėkite į puodelį šiek tiek cinamono.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
Vartoti pagal skonį.
| Kilmės šalis | Šri Lanka |
|---|---|
| Grynasis svoris | 20 g, 50 g |
Danutė Ruželienė (įsigijo produktą) –
Kvapnus…žievelės gabaliuką įmetus į verdamą džiovintų obuolių kompotą gaunasi aromatingas, ne vien tik obuoliškas gėrimas..
Dalia Dargytė (įsigijo produktą) –
Nuostabus kvapas!!!
Nijolė Jašinauskienė (įsigijo produktą) –
Ačiū už tikrą cinamoną.