Sudedamosios dalys: mėlynos rugiagėlės, mėtos, šermukšnių uogos, mėlynių lapai, ajerų šaknų gabaliukai.
Kilmės šalis: Lietuva
Paruošimas: 1⁄2 arbatinio šaukštelio arbatos užpilkite 200 ml karšto vandens (85°C) ir palaukite 3-5 minutes.
Kad atsiskleistų geriausios arbatos savybės, gerkite 30 min. prieš valgį 1-3 kartus per dieną. Prieš arbatą išgerti stiklinę vandens.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Jeigu nesate tikri dėl arbatos vartojimo naudojant vaistus – būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.
5 atsiliepimai apie Arbata „Kuršių marios“
Atsiliepimų dar nėra.