Zutaten: In Litauen gemahlener indonesischer Zimt.
Herkunftsland: Indonesien
Nach Geschmack verwenden.
An einem trockenen, dunklen Ort lagern.
Keine Produkte im Einkaufswagen.
Return To Shop€9,00 – €24,00
Dieser indonesische Zimt wird in Litauen frisch gemahlen. Wir liefern die hochwertigsten, hellen, harten, stark gedrehten indonesischen Zimtstangen.
Wir brechen, hacken und mahlen die Sticks dreimal und sie werden jedes Mal kleiner und kleiner. Wir garantieren, dass Sie einen duftenden, aromatischen Zimt mit besonders hellem Geschmack erhalten, der zu 100 % nur aus Zimtstangen, ohne Zusatzstoffe, besteht.
Indonesischer Zimt – zeichnet sich durch schicke Süße, stark adstringierenden, intensiv scharfen Geschmack aus.
Kühl und schwer, dicht, leuchtend orange-braun in der Farbe.
Die indonesische Zimtart ist die süßeste aller Zimtarten. Dieser Zimt wird in Indonesien angebaut.
In Litauen wird Zimt am häufigsten für süße Backwaren (Kuchen, Torten, Brötchen) verwendet. Wir empfehlen, Reis, andere Grütze, Hülsenfrüchte, Gemüse, Hühnchengerichte, Snacks und Saucen zu probieren. Um den Kaffee duftender und köstlicher zu machen, geben Sie etwas gemahlenen Zimt oder eine Zimtstange in die Tasse.
Zutaten: In Litauen gemahlener indonesischer Zimt.
Herkunftsland: Indonesien
Nach Geschmack verwenden.
An einem trockenen, dunklen Ort lagern.
Pakalnės namai, MB | Į. k. 305409897 | Pakalnės g. 12, Pakalnė, LT-99345 Šilutės raj.
+37065577353 | info@7ievosnamai.lt
Rima P. –
Ineta BI –
Asta –
Vaidas Z. –
Tadas –
Saldus, megstamiausias
Gintautas P. –
Kvapas yra, saldumas yra, bet neaišku ar natūralus ar dirbtinis? Kadangi į maltą kavą įsidėjau ketvirtį arbatinio šaukštelio indonezijos cinamono, užpyliau karštu vandeniu ir išmaišiau. Išgėrus kavą pastebėjau, kad jos nuosėdos sutrauktos kaip koks kisielius ar medūza, vaizdelis nekoks. Darau išvadą, kad į cinamoną kažko tai įmaišyta nes įvyksta reakcija. Esu daug rūšių išbandęs cinamonų, bet tokio stebuklo nesutikau.
admin –
Sveiki, Gintautai,
tikras, šviežias Indonezijos cinamonas ir turi taip atrodyti. Užpylus jį karštu vandeniu – išsiskiria natūralūs cinamono eteriniai aliejai ir nuosėdos tampa panašios į jūsų minimą kisielių ar medūzą. Jeigu nuosėdos atrodo kaip smėlis – tai vienas iš nekokybiško cinamono požymių. Čia galite pažiūrėti išsamiau apie tai, kaip atskirti tikrą ir kokybišką cinamoną: https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000131131/prieskonius-rinkites-atsakingai-patarimai-kaip-nustatyti-ar-turimi-prieskoniai-nera-klastote
Eglė –
Didziausia rekomendacija –
Nusipirkau pirma karta ir nebesinori jokiu kitu cinamonu naudoti, kiekviena diena i kava, kose, kokteilius gardinu. Nu pats pats paciausias butent sis! ❤️
Jurga G. –
Anonimas –
Nuostabus produktas, gardiname košes, desertus, dedame į kavą.
Asta K. –
Vilnius, Lithuania
Cinamonas puikus
Renata D. –
Vilnius, Lithuania
Labai geras, kvapas nerealus. Perku jau antra karta, kitokio ir nesinori naudoti🙂
Halina G. –
Vilnius, Lithuania
Ieva D. –
Lithuania
Kristina Barbšienė –
Vilnius, Lithuania
Naudoju kepti pyragama,kavai
Neringa G. –
Lithuania
Roma –
Alytus, Lithuania
Mačiau per tv laidą, kurioje dalyvavo ir gerb. dirigentas D.Katkus su žmona. Susižavėjau reklamuojamu Indonezijos cinamonu. Dabar kasdien geriu jį su kava… Super ! Aišku, cinamoną naudoju ir kitur
Jurga G. –
Harjumaa, Estonia
Vilma G. –
Lithuania
Saulius L. –
Vilnius, Lithuania
Žmona netikra kad tai indonezijos cinamonas.
Aiste Anaite –
Nustabus ,gardus cinamonas🍃